Η Δημοτική θεατρική ομάδα που άντεξε σε όποιες αντιξοότητες κι αν βρέθηκε, επί επτά συνεχόμενα χρόνια, που ανεβάζουν το πολιτισμό ψηλά. Και παράλληλα χαρίζουν πολλές ώρες ψυχαγωγίας στη πόλη των Μεγάρων αλλά και σε αρκετές άλλες Ελληνικές πόλεις.
Σας προσκαλούν στις θεατρικές παραστάσεις της εκλεκτή κωμωδία «Η ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΤΑΣ ΦΛΩΡΑΣ», σε διασκευή του γνωστού και εξαίρετου σκηνοθέτη κ. Γιώργου Μαρδά.
Οι εραστές της τέχνης, της ποίησης του ήθους, που μόνο τρανταχτές επιτυχίες έχουν στο ενεργητικό τους, γιατί έχουν μπροστάρη έναν τεράστιο σκηνοθέτη μα και γιατί γνωρίζουν να εργάζονται σκληρά με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό, ώστε, το κάθε θεατρικό αποτέλεσμα να είναι εφάμιλλο των μεγάλων θεατρικών Αθηναϊκών σκηνών. Για τη φετινή σεζόν επέλεξαν να μελετήσουν, να εργαστούν και να ανεβάσουν στην αίθουσα Σουσαριών, του Στρατουδάκειου Πολιτιστικού Κέντρου, ένα έργο που απεικονίζει ρεαλιστικά τους δυο κόσμους της σύγχρονης Ελληνικής κοινωνίας. Το λαό, που μέσα από την άγνοια των κοσμοϊστορικών εξελίξεων προσπαθεί να επιβιώσει όπως-όπως, και τον κόσμο του χρήματος που αναρωτιέται εάν του πάει «ένα κουστούμι με δαντέλα».
Μέσα από τις πολλές ξεκαρδιστικές, αντικρουόμενες εναλλαγές των θεατρικών σκηνών από τους ηθοποιούς, με την ζωντανή λαϊκή ορχήστρα και τα πλούσια χορευτικά, δημιούργησαν μία φαντασμαγορική παράσταση που παράλληλα με την διασκέδαση θα ψυχαγωγήσει τους θεατές τοποθετώντας για άλλη μία φορά ψηλά τον πήχη του πολιτισμού.
Ο Δήμος των Μεγαρέων, γνωρίζοντας τις ‘’κοινωνικοοικονομικές εκπτώσεις’’ που συνεχίζουν να συμβαίνουν στη ζωή μας, δεν θέλησε να στερήσει από τους Μεγαρείς την ποιοτική ψυχαγωγία των περασμένων χρόνων και πάλι είναι ο χορηγός της παράστασης. Όλοι εργάστηκαν αφιλόκερδος με πρώτον τον σκηνοθέτη των επιτυχιών κ. Γιώργο Μαρδά, τους ηθοποιούς που κατέθεσαν όπως μόνο εκείνοι γνωρίζουν και πάλι την ψυχή τους ξεπερνώντας τα όρια, την καταπληκτική λαϊκή ορχήστρα που πλαισιώνει με ζωντανή μουσική το θεατρικό έργο αλλά και το μπαλέτο που ντύνει με εξαίρετες χορογραφίες τις εναλλαγές των σκηνών.
Οι ηθοποιοί, κατά αλφαβητική σειρά είναι: Βόρδος Δημήτρης, Δάλας Αλέξης, Δάνης Θανάσης, Δρίτσα Αιμιλία, Καραντώνη Μαρία, Κουσκούκης Στράτος, Λάγιος Θάκης, Μήλεση Αθηνά, Μιχαλάκη Βιβή, Μπερδελής Σπύρος, Οικονομάκη Ελένη. Πανταζή Θεοδώρα, Πανταζής Τάσος, Παπαθανασίου Χρήστος, Ρουμάνα Σμαρώ, Σπέτκου Νάγια, Σπίνος Αντώνης, Σπίνου Μαρισία, Τσίγκρη Εύα, Τσίγκρη Μάϊα 
Η λαϊκή ορχήστρα αποτελείτε από τους: Γδούντος Σπήλιος, Οικονόμου Θωμάς, Πάνου Κυριάκος, κρουστά και φωνή Σύρκου Αγγελική.
Στα χορευτικά συμμετέχουν οι: Δάλας Αλέξης, Πανταζή Θεοδώρα, Ρουμάνα Σμαρώ, Σπίνου Αντώνης, Σπίνου Μαρισία, Τσίγκρη Έυα, Τσίγκρη Μάϊα.

 

Η αναμενόμενη πρεμιέρα είναι : Παρασκευή 18/5/2012, ώρα 20:30
Ημέρες και ώρες των παραστάσεως είναι: 19, 20, 21, 23, 25, 27, 28, 30 Μαΐου 2012. Ώρα: 20:30