Τελικά, αποδεικνύετε καθημερινώς, η σοβαρή έλλειψη προσώπων με κυβερνητικά προσόντα και φυσικά εκπαιδευμένων συνειδητοποιημένων πολιτών. Καθώς θα πρέπει να ‘’πιάσουν την κατάσταση από τα μαλλιά’’ και να ανακόψουν την πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατηφόρα που έχει πάρει η χώρα. Να ανατρέψουν, αναγνώστη μου, τις πορείες της καταστροφής που έχουμε όλοι μαζί επιλέξει να βαδίσουμε.

Δεν μπορώ να ξέρω, εάν τούτη η έλλειψη κυβερνητών, είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής οικογενειοκρατίας που ‘’μάστιζε’’ τη χώρα τα τελευταία τριάντα χρόνια; Όπως και είναι φυσικό, δεν μπορώ να γνωρίζω, τι έκανε τον ελληνικό λαό να εμμένει σε πολιτικές επιλογές ‘’οικογενειακής Δημοκρατίας’’ παρόλο που είχε αποφασίσει ότι δεν του ‘’πάει’’ η ‘’βασιλευόμενη Δημοκρατία’’. Τι εξάρτηση κι αυτή αναγνώστη μου;  Άσε που τα δυο μεγάλα κόμματα έχουν καταντήσει σαν τις πάμπολλες μυστικές εταιρίες όπου το μόνο που τις ενδιαφέρει, είναι η οικονομική αφαίμαξη των ακολούθων της με το πρόσχημα της όποιας γνώσης ‘’φωτισμού’’ που δήθεν παρέχουν.

Έτσι και εμείς, ασθενούμε βαριά μέσα στο σύνδρομο της ‘’οικογενειακής Δημοκρατίας’’, που ουσιαστικά αποδεκατίζει κάθε πολιτική και κοινωνική αδιάφθορη δομή, ώστε να μην μπορεί να αναπτυχθεί ένα κράτος με ελεύθερους κυβερνήτες πατριώτες και αδιάφθορους πατριώτες πολίτες.

Α, ναι! Έχουμε και τα κόμματα της αριστεράς που από παράδοση και μόνο έχουν την ισχυρή αγκύλωση τους στην απομόνωση της εποχής του Στάλιν, αρνούμενοι να συμπράξουν με τις κυβερνητικές ανάγκες μιας χώρας του σήμερα…  

Προβληματίζεσαι, προβληματίζομαι στο και τώρα τι γίνεται;

Θα περάσει λοιπόν, το δεκατετραήμερο των καλικατζάρων που φυσικά θα δοξάσεις το Θεό γιατί εσύ έχεις το σπιτάκι σου να το γιορτάσεις. Και με το νέο χρόνο αποφασίζεις εάν θέλεις αυτή η οικογενειοκρατία στην ακυβερνησία της χώρας να συνεχιστεί…

Άντε, αναγνώστη μου, καλά να περνάμε στο βούλιαγμα της χώρας!     

Advertisements