Αντίο λεύθερη πατρίδα.

 

 

Η Δημοκρατία, μετά από 37 χρόνια, μας αποχαιρετά ξανά, μα τούτη τη φορά παίρνει μαζί της και την πατρίδα μας…
Διαβάζω τα αρθρογραφήματα κι ακούω πολλούς συναδέλφους να ακολουθούν τις λάβρες ξενοκίνητες πολιτικές γραμμές, ώστε να παρασύρουν το ενδιαφέρον του κοινού και όλοι μαζί να αναλώνονται στις ‘’επιφάνειες’’ των επίπλαστων πολιτικών γεγονότων των τελευταίων ημερών. Δημιουργώντας μία – ουτοπιστική – εικόνα, για το ήδη έτοιμο αντιδημοκρατικό καθεστώς που πρόκειται από ‘δω και πέρα να κυβερνήσει την υποδουλωμένη χώρα μας. 
Τα δύο τελευταία χρόνια, ο ελληνικός λαός, υπέστηκε μια επώδυνη μείωση των εσόδων του, ενώ η ανεργία και μια τεραστία φοροεπιδρομή μαζί με τα λοιπά χαράτσια έχουν αποδεκατίσει τις αντιδράσεις του. Και αυτά συνέβησαν, για να μας αφαιρέσουν τη δημοκρατία, τη πατρίδα. Και, όχι επειδή έτσι μας έπεισαν: ‘’για τη σωτηρία της Ελλάδας!’’
Διότι δυστυχώς, ‘’η σωτηρία της Ελλάδας’’, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εφ’ όσων υφίσταται κάτω από μία κυβερνητική κατοχή ξένων συμφερόντων. 
Πολλοί (πιθανών επηρεασμένοι απ’ τα πεπραγμένα), θα πουν ότι και η προηγούμενη κυβέρνηση δεν ήταν στα αρεστά πρότυπα της δημοκρατίας. Συμφωνώ, όμως μην ξεχνάμε πως ήταν δημοκρατικά εκλεγμένη και υπήρχε πάντα, στη πρώτη γραμμή επιλογής, η δημοκρατική θέληση του λαού ώστε, ανά πάσα στιγμή να την ανατρέψει. Καθώς διατηρούσε τη πατρίδα ελεύθερη και το δημοκρατικό δικαίωμα, σύμφωνα με όσα του παραχωρούσε το ελληνικό Σύνταγμα, μέσα από μια σειρά πολλών άλλων δημοκρατικών κινήσεων ελευθερίας.
Από τις 26-27 Οκτώβρη του 2011, η Ελλάδα, με την υπογραφή του νέου ανθελληνικού μνημονιακού συμβολαίου, παρεχώρησε και τα τελευταία κυριαρχικά της δικαιώματα στους δεδηλωμένους άρπαγες και εχθρούς του ελληνικού έθνους. Διότι από εδώ και πέρα, ο ελληνικός λαός, θα βιώνει μόνο εξαθλίωση, κατατρεγμό. Ενώ θα βλέπει να του κλέβουν κομμάτια της ζωής και της πατρίδας του δίχως να μπορεί να αντιδράσει. 
Τούτη θα είναι η αυριανή εικόνα της σκλαβιάς. Μια αδυσώπητη εικόνα ελλήνων ραγιάδων που δεν θα ‘χουν πολίτευμα και πατρίδα να κουρνιάσουν τα όνειρά τους! 
Αντίο πατρίδα, αντίο Δημοκρατία…

Advertisements