Από την Δευτέρα (31/10/2011) ήταν προδιαγραμμένη μια νέα κυβέρνηση που και πάλι κεκαλυμμένα, τον πρώτο λόγο θα έχει το ΠΑΣΟΚ των συμφερόντων. Ο ‘’πρώην’’ πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, ήταν πλέον ‘’καμένο χαρτί’’ για εκείνους -καθώς θέλουν να ελέγχουν τις τύχες μας προς το δικό τους όφελος- όπου εσκεμμένα και τον είχαν οδηγήσει να ζητήσει το δημοψήφισμα παρωδία. 
Ο Γ. Παπανδρέου είναι παρελθόν για τη πολιτική της Ελλάδας. Είναι βέβαια παρελθόν, διότι έκανε το τραγικό λάθος να μαζέψει γύρω του και να συμπορευθεί πολιτικά με ανθρώπους που πρόδωσαν τους έλληνες, και το ΠΑΣΟΚ που είχε δημιουργηθεί από τον πατέρα του Ανδρέα Παπανδρέου. Ενώ, θα έπρεπε από καιρό να τους είχε αποδώσει τις ευθύνες του και να τους σύρει στην ελληνική δικαιοσύνη για να λογοδοτήσουν. ΄
Είμαι σίγουρη πως τα λόγια που είπε χθες βράδυ (Παρασκευή 4/11/2011) στο κοινοβούλιο με τη ομιλία του, για τη ψήφο εμπιστοσύνης, είναι αληθινά. Είναι εκείνα που πίστεψε και πιστεύει για την Ευρωπαϊκή πόρευση της Ελλάδας. Για μια χώρα μακριά από την διαφθορά, μια Ελλάδα διαφάνειας. Όμως, ήταν μόνος και δυστυχώς γαντζωμένος στα φθαρμένα απ’ τη πολιτική στελέχη του κόμματός του. 
Η κυβέρνηση συνεργασίας που θα προκύψει, θα μας οδηγήσει σε εθνικές εκλογές περίπου το Φεβρουάριο του 2012, αφού πρώτα ολοκληρώσουν την άνευ ορίων και συνείδηση παράδοση της χώρας στους οικονομικούς δολοφόνους (καθώς ήδη αυτοί χειροκροτούν την επιτυχία τους) και, δεν θα τιμωρηθούν για όσα διέπραξαν…
Τι μένει λοιπόν απ’ όλα τα τελευταία γεγονότα;
Ο σοφός λαός μας το λέει με μια παροιμία: ‘’Άλλαξε ο Μανολιός κι έβαλε τα ρούχα του ξανά αλλιώς!’’ 
Έτσι, ο αγώνας απέναντι στα συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών, για τους έλληνες, παραμένει στις πρώτες γραμμές. Μας αξίζει καλύτερη τύχη, και σαφέστατα έχουμε το δικαίωμα να την διεκδικήσουμε για εμάς και τα παιδιά μας.
Το τελευταίο μας όπλο είναι οι εκλογές, όποτε γίνουν, και εκεί θα πρέπει να εκλέξουμε έλληνες πατριώτες. Μακριά από χρώματα, κόμματα και συμφέροντα. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να απαλλαχτούμε από το βρώμικο πολιτικό παρελθόν μας.
Ας πάμε μονιασμένοι και ψύχραιμα μπροστά. Για να κερδίσουμε εμείς και η Ελλάδα μας τούτη τη φορά!   

Advertisements