Πηγή εικόνας:www. Wooz.gr

Το πιο πιθανών να ζούνε σε άλλο πλανήτη, σε άλλη χώρα με τούτη τη καθεστωτική τύφλωση που παρουσιάζουν.
Τα γεγονότα της Παρασκευής, στις παρελάσεις τις 28 Οκτώβρης 2011, έδειξαν για μία ακόμη φορά πως αντί να πάρουν την ευθύνη πάνω τους, για όσα έγιναν (που μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν ήταν ντροπιαστικά, η πατριωτικά), ώστε να προστατέψουν το θεσμό, το λαό και το πρόσωπο, παρουσίασαν τα γεγονότα σαν να αφορούσαν σχεδόν ολοκληρωτικά τον Κάρολο Παπούλια και τον ελληνικό λαό. Υπερτόνισαν μάλιστα το σημείο αυτό και καταδίκασαν το φραστικό γεγονός.
Μέσα από τις δηλώσεις πολιτικών και ΜΜΕ, καθώς θα τις παρακολουθήσει κάποιος, προκύπτει αμέσως ένας συνειδητός έως και ύποπτος αυτισμός. Είναι καταφανέστατη η προσπάθεια ώστε να παρουσιαστούν όλα ως προσβολή στην επέτειο και στο πρόεδρο της Δημοκρατίας προσωπικά. Μάλιστα για να ντύσουν αυτή τη θεωρία τους ακουστήκαν και άλλα φαιδρά για πανελλήνιες –προφανώς- συνομωσίες μαθητών, συλλόγων και δασκάλων, πιτσιρικάδων, εθελοντών και κομμάτων.
Πρώτα τα ΜΜΕ, κατόπιν ακολούθησαν οι πολιτικοί ταγοί και δεν βρέθηκε ούτε ένας με πατριωτικό ανάστημα να πάρει την προσβολή πάνω του να πει δυο λέξεις ουσιαστικής προστασίας υπέρ του προέδρου και του λαού. Να μπει ασπίδα και αλεξικέραυνο στο λαό, στο πρόεδρο. Να συλλογιστεί την οργή του κόσμου, να προτείνει την προφανής λύση και να ζητήσει να μην βάλλεται ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αντιθέτως όλοι υπερτίμησαν την προσβολή στο πρόσωπο του για να μην την αποδεχτούν ως δίκη τους αποτυχία με το πελατειακό κράτος που τόσα χρόνια έχουν στήσει.
Η οργή, ο θυμός του έλληνα που όλοι αυτοί αμέριμνα έθρεψαν επί μακρύ καιρό, μας οδήγησαν στο αδιέξοδο της Παρασκευής. Οι Έλληνες δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν το πόνο απ’ τα κοινωνικά ερείπια που πλέον υπάρχουν στη ζωή τους και καθημερινώς βιώνουν καινούργιες τραγικές κοινωνικές εκπτώσεις σε βάρος του.
Τι να πρωτοσχολιάσει κάποιος;
Ένα μόνο θα πρέπει να θυμηθείτε ό,τι πριν λίγο καιρό ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ (Καρατζαφέρης) πήγε στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. Και πριν φθάσει στο Προεδρικό Μέγαρο, όλα τα ΜΜΕ φώναζαν πως πάει να του ζητήσει ώστε να παραιτηθεί, για να πάμε σε εθνικές εκλογές…
Μην διαστρεβλώνεται λοιπόν την πραγματικότητα, διότι μόνο όλοι εσείς ευθύνεστε!
Διαβάστε ουσιαστικά (καναλάρχες, κατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι, πολιτικοί) την πραγματικότητα γιατί η καλλιεργήσιμη από εσάς σημερινή κατάσταση μόνο προς τη βία οδεύει…

Advertisements