Πηγή εικόνας: http://attikanea.blogspot.com/

 

Πρώτα υπέγραψαν ένα  δις (όπως μας έλεγαν με το μνημόνιο), μετά μας είπαν δύο δις, ύστερα εφτά δις, κατόπιν σαράντα τέσσερα, και σήμερα πενήντα δις ευρώ σε τρία χρόνια απαιτούν επιτακτικά τα αφεντικά της τρόικας!

Κι έρχεται το ερώτημα: Γνωρίζουν, τελικά, τι υπόγραψαν οι πολιτικοί μας με το μνημόνιο;

Πουλήσετε τα όλα, μας διατάζουν οι τροϊκανοί, εκτός απ’ τα μνημεία… γιατί θα πρέπει να μας δώσετε πενήντα δις που υπογράψατε.   

Όπως και να έχει, δύο εταιρίες θα φτιαχτούν σύντομα για να πουλήσουν την Ελλάδα… αλλά την λύση δεν θα την δώσουν… Εκατόν εξήντα δις ευρώ είναι το χρέος σήμερα. Και εμείς, πια δεν παράγουμε χρήμα ούτε καν τους τόκους να πληρώνουμε!!!

Με τις σημερινές συνθήκες,(μείωση μισθών/συντάξεων, αφαίμαξη φορολογίας, υψηλή ανεργία, πληθωρισμός ), η χώρα χάνει περί τα τέσσερα δις ευρώ ημερησίως… Για αυτά τα χαμένα ευρώ κανένας δεν μιλά, είτε η κυβέρνηση δεν θέλει να το γνωρίζουμε!!!

Οδηγούμαστε έτσι σε μια ύπουλη ύφεση που ούτε το 2025 δεν θα βγούμε από ετούτη την καπιταλιστική κρίση που μας έβαλε η “σοσιαλιστική” κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ…

Σε επιτήρηση και υπόδουλοι θα είμαστε και οι άλλοι θα μας κάνουν κουμάντο επί 20 και πλέον χρόνια, επειδή το τεράστιο χρέος έχει δυναμική και αυξάνεται, διότι οι πολιτικοί μας δεν μπορούν, είτε δεν γνωρίζουν πως να το σταθεροποιήσουν!!!

Δεν ωφελεί να είμαστε μαθηματικοί για να καταλάβουμε ότι φοροδιαφυγή και η αλόγιστη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος είναι οι επικίνδυνες αιμορραγούσες οικονομικές πληγές της χώρας και πως χρειάζεται η άμεση θεραπεία/αναβάθμιση τούτων των “θεσμών”.

Μην δραπετεύσετε… αλλάξτε το σύνταγμα, σκεφτείτε τη χώρα που οι μίζες και η δημοσιονομική κατασπατάληση, μας/σας έφτασε έως εδώ… Ο λαός δεν φταίει εάν εσείς τον οδηγήσατε μέχρι την καταστροφή…

Με διαβάζεται και το ξέρω!

 

   

Advertisements