Ο νέος Δήμαρχος των Μεγάρων Γιάννης Μαρινάκης.

Πηγή εικόνας: megara press.

 

Χθες βράδυ -1/12/2010- η νέα Δημοτική Αρχή με πρώτον τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο του καλλικρατικού Δήμου Μεγάρων Γιάννη Μαρινάκη. Παραβρέθηκαν στις πρόβες του Δημοτικού θεάτρου Μεγάρων και συζήτησαν για την πορεία του ΔΗ.ΘΗ.ΜΕ όπου κι έδιωξαν κάθε “μαύρο” σύννεφο παραπληροφόρησης για την αυτή Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού του Δήμου.

Ο νέος Δήμαρχος, αφού συνεχάρη τα μέλη του θεάτρου για την προσφορά τους στο πολιτισμό. Δήλωσε, ότι η ανθηρή πολιτιστική πορεία του ΔΗ.ΘΕ.ΜΕ. δεν θα αδρανοποιηθεί  (όπως τις τελευταίες ημέρες ψιθυριζόταν). Αντ’ αυτού, την 1/1/2011 που θα αναλάβει τα καθήκοντα του, θα σταθεί ικανός αρωγός όπως κι απελθούσα Δημοτική Αρχή έπραξε.

Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη, να συγχαρώ την πρωτοβουλία ετούτη του Δημάρχου, για την ανθρώπινη περισσότερο επίσκεψή του στο χώρο και κατόπιν για την πολιτική εγρήγορση που έδειξε στο πρόβλημα του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας των πολιτών.

Την ίδια ευαισθησία επέδειξε κι ο νέος Δημοτικός σύμβουλος, Κλεάνθης Βαρελάς, καθώς προχθές είχε παραβρεθεί στις πρόβες της παιδικής σκηνής και συζήτησε με την θεατροπαιδαγωγό και σκηνοθέτη για τα όποια προβλήματα στις ομάδες της παιδικής κι εφηβικής σκηνής.

Στην χθεσινοβραδινή επίσκεψη δε, της νέας Δημοτικής Αρχής, ο Κλεάνθης Βαρελάς μίλησε με θαυμασμό για το πολιτισμικό έργο του σημερινού Αντιδημάρχου επί των πολιτισμικών Κώστα Παπαγιάννη, και υποσχέθηκε πως όταν αναλάβει η νέα Δημοτική Αρχή, θα ασχοληθούν με θέρμη για να βρεθούν περισσότερες διαδρομές για την υγειή πορεία τούτης της μορφής του πολιτισμού του Δήμου μας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να επισημάνω, ότι η “καρποφόρα για τον πολιτισμό ” επίσκεψη της νέας  Δημοτικής Αρχής στο ΔΗ.ΘΕ.ΜΕ. Υποδεικνύει πως οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν το Δήμο έχουν αγάπη και όρεξη για να αγωνιστούν, ώστε οι πόλεις που ανήκουν στο καλλικρατικό Δήμο Μεγάρων, να δούνε ακόμα καλλίτερες ημέρες.

Πρέπουν πολλά συγχαρητήρια στο νέο Δήμαρχο Γιάννη Μαρινάκη και στους Δημοτικούς συμβούλους της νέας Δημοτικής Αρχής.